Interactieve lezing Het Russische sprookje

Laden Evenementen

Interactieve lezing Het Russische sprookje

Russische sprookjes zijn in. Wie kent niet de Baba Yaga of Iwan de Tsarenzoon? In deze ochtend lezing neemt Wim de luisteraars mee in diverse Russische sprookjes. Vanuit zijn menskundige achtergrond zal Wim verder ingaan op wat deze rijke sprookjes vol met grootse en krachtige beelden ons vertellen over de tijdsgeest. Hierin ligt tevens het dieper liggende inzicht besloten waarom Rusland momenteel een strijd voert op leven en dood.

Voor wie is het?
Voor iedereen die nieuwsgierig en geïnteresseerd is hoe je met sprookjes kunt doordringen in de geestelijke wereld en wel zo dat je daadwerkelijk die bovenzintuiglijke wereld kunt ervaren. Als het de luisteraar lukt om in die bovenzinnelijke wereld door te dringen dan heeft dat op hem of haar een reële ervaarbare helende en blijmakende werking. Je gaat gevoed en rijker naar huis.

Wat gaan we doen?
Aan de hand van een door de spreker verteld sprookje gaan we met behulp van allerlei waarnemingsoefeningen en al navigerend ons innerlijk verkennen. Wat valt daar allemaal in te ontdekken?

Locatie
– locatie: Camping Hof van Moeder Aarde (Amethist)
– adres: Bliksteeg 1
– postcode: 7161 PG Neede

 

Impressie Triskal Festival

Kosten
Prijs € 15,- voor de een dagticket voor het Triskalfestival.
Wil je het hele festival meemaken dan betaal je € 70,-.
Bovenstaande prijzen zijn wel exclusief € 1,21 voor de ticket-service.
Voor verdere prijsinformatie en direct bestellen klik en kijk je hier: https://www.triskalfestival.nl/prijzen/

Aantal toehoorders
Maximaal: veertig

Docent Wim Wolbrink

Gastheer en docent Wim Wolbrink
Wim Wolbrink (1965) is verteller, verteldocent, verteltrainer, mede-oprichter van de Nationale Vertelschool en menskundig adviseur. Verder is Wim Wolbrink organisator van symposia en festivals waarin het vertellen centraal staat. Zijn opleiding tot verhalenverteller heeft Wim Wolbrink gevolgd aan het gerenommeerde Emerson College in East Sussex, Engeland. Met een verhaal, legende, mythe, sprookje of sage opent Wim Wolbrink de innerlijke wereld van de luisteraar. Ieder mens heeft de gave om met zijn zogenoemde ‘derde oog’ een innerlijke voorstelling te scheppen. Via die weg kan een mens beginnen door te dringen in de diepte van de Filosofie van de Vrijheid.

Aanmelden en tickets rechtstreeks via het festival
Via deze link kom je op de site van het festival informatie en tickets.
Bellen kan ook: 06 – 133 47 333

 

Gebruikte afbeelding in de header
– Titel: Baba Yaga
– Schilder: Elizabeth Lebedeva

 

Rechtspersoon
Het Triskal Festival is een activiteit van Hof van Moeder Aard

 

Ga naar de bovenkant