Steeds meer mensen komen op ons af voor een persoonlijke coaching. Er is behoefte aan persoonlijke ondersteuning bij een presentatie, een vertelvoorstelling of het krachtiger en helderder maken van een bestaand verhaal.

Onze werkwijze is veel doen en ervaren. Hierbij gaan wij vooral op zoek naar de eigenheid van de klant zodat die zijn verhaal krachtig neer kan zetten. In simpele stappen kunnen wij de deelnemer helpen om een geschreven verhaal te gaan vertellen. Zonder al te veel poespas. We leren de deelnmer contact maken met de kern van het verhaal en met het publiek. Belangrijk is dat hierbij er veel plezier ervaren wordt. Ook mensen die veel spanning en stress voelen bij het geven van een presentatie kunnen bij ons terecht voor vakkundige begeleiding.

Tijd en prijs zijn afhankelijk van de vraag en het aantal bijeenkomsten. Dit kan variëren van één bijeenkomst van twee uur tot vijf bijeenkomsten. Voor informatie kunt u ons mailen of bellen.

Voor wie: Voor iedereen die een presentatie moet houden, een verhaal gaat vertellen of zichzelf wil verbeteren in het vak verhalenverteller.
Door wie: de docenten van de Nationale Vertelschool.

Docenten