MASTERCLASS

Voor de vertellers die al enige ervaring hebben organiseren we diverse masterclasses. De masterclasses hebben een enthousiasmerend en verdiepend effect op de deelnemers.

Houd de website of de nieuwsbrief in de gaten voor de komende masterclasses.

Afgelopen zomer mocht de Nationale Vertelschool een masterclass driedaagse in West-Vlaanderen verzorgen. Marijke schrijft daar over:

Aanbeveling masterclass

“Wim Wolbrink creëert een zodanige sfeer van vertrouwen en veiligheid waardoor de deelnemers al snel hun kwetsbaarheid durven te tonen.  Stap voor stap neemt hij de groep mee in de verdieping. Hij luistert, stelt vragen en gaat nog een stapje verder. Heel intens en toch met een speelse luchtigheid.

Hij kneedt de workshop naar de vraag en het verlangen van de deelnemers  en stuurt voortdurend zijn vooropgestelde planning bij. Hij is daar heel flexibel in.  Heerlijk om ook hem te zien spelen en te genieten in de flow die ontstaan is.

Héérlijk om met de zes richtingen te werken. Ermee spelen leverde geweldige beelden op bij een scène die ik eerder moeilijk verwoord kreeg. Nu heeft die scène veel meer kleur, karakter en belang gekregen. Vooral ook de ruimte achter me. Ik ben er mij nu heel bewust van. Welke omgeving is het daar, hoe voelt het? Voor mezelf als verteller is die ruimte achter me gevuld en voelbaar aanwezig.

Ik ben naar huis gegaan met inzicht, inspiratie en een pak meer zelfvertrouwen.”

Marijke Goossens
De VertelSter van 1001 Verhalen

www.devertelster.be