Kennismakingsworkshop Zutphen

Laden Evenementen

Inleiding
Wegens succes herhalen we de Introductie in de Vertelkunst. In dit weekend zal de achtergrond van de vertelkunst aanbod komen, leer je spelenderwijs jezelf te laten zien en krijg je een schatkist vol tools om beter te leren vertellen. Vertelplezier is voor ons de rode draad in alles wat we doen en we hopen dat het vertelvirus ook op jullie zal overslaan.

 

Voor wie is het?
Voor iedereen die meer wil doen met de unieke kracht en plezier van de vertelkunst.

 

Wat gaan we doen?
Hoe maak je een verhaal eigen? In een aantal simpele stappen merk je dat je al snel een verhaal eigen kan maken en er verbinding mee kan maken. Je krijgt oefeningen die je helpen om stevig voor een groep te durven staan. We laten aan elkaar een stuk verhaal horen. Er zal veel ruimte zijn voor spel en plezier.

Verder gaan we kijken naar je ruimtegebruik in je verhaal en hoe je dat kunt inzettten als hulpmiddel om je verhaal te kunnen vertellen. Natuurlijk komen ook de personages in je verhaal aan bod. Tot slot nemen wij de tijd om je eigenheid te ontdekken in het vertellen van verhalen en het beantwoorden van allerlei vragen die ongetwijfeld bij de deelnemers zullen leven.

 

Kosten
De kosten bedragen inclusief 21% BTW € 195,-. De deelnemer ontvangt een BTW-factuur.
Early birds betalen € 157,30 inclusief BTW. Aanmelden vóór of op 4 september 2018. Alle deelnemers van deze kennismakingsworkshop krijgen € 50,- korting op de Intensieve Vertraining 2019.

 

Aantal deelnemers
Minimaal: zes. Maximaal: tien.

 

Ga naar de bovenkant