Intensieve Verteltraining

Laden Evenementen

Verhalen vertellen

Op dit moment weten we niet wanneer wij weer een Intensieve Verteltraining organiseren.

Wil je het vertellen je echt eigen maken? Wil je met plezier voor een groep mensen kunnen vertellen?

In 14 lessen, inclusief een hele dag werken met je stem en een grandioze eindpresentatie, leer je het vak verhalen vertellen. Gedurende een  half jaar word je ondergedompeld in de vele facetten van het vertellen. Daarna kun je zelfstandig als verteller aan de slag. Ook ben je in staat om het vertellen te integreren in je werk.

Plezier staat bij ons voorop. Onze werkwijze is dat we in de lessen op speelse wijze vooral veel doen. We werken in een veilige sfeer. Tegelijkertijd duiken we de diepte in. We gaan opzoek naar wat voor verteller jij bent en we stimuleren om vanuit eigenheid je verhaal te brengen. Er is namelijk geen standaard voor wat een goede verteller is. De één vertelt introvert en klein maar heel beeldend en pakkend. De ander vertelt groots en theatraal en weer een ander talig of juist heel integer. We leren je om niet een verhaal uit je hoofd te leren maar een verhaal zo eigen te maken dat het stroomt en dat je het verhaal vanuit je hart of met passie kan vertellen. Kortom je ontwikkeld je eigen vertelstijl.

De training wordt gegeven door verschillende professionele docenten, om een zo rijk mogelijk pallet te kunnen aanbieden. Elke les heeft een thema zoals; beeldend vertellen, kern van je verhaal, contact met je publiek, stem, structuur van een verhaal, personages etc. Aan het einde van de dag laten we aan elkaar het resultaat horen in de vorm van een verhaal. Hier wordt ook op gecoacht. Daarnaast doen we oefeningen die helpen om op een zo ontspannen mogelijke manier te kunnen presenteren voor publiek.

Vooraf bespreken we je wensen zodat we zoveel mogelijk kunnen inspelen op wat je in deze training wilt behalen. Van velen krijgen we in ieder geval terug dat de training verrijkend is. Het speelse element wordt weer ervaren.  Het zelfvertrouwen komt terug!

 

Geïnterresseerd?

Klik hier voor alle informatie over de precieze data, prijzen en over hoe je je kunt aanmelden.
Of meld je direct aan:

 


Meer informatie?

Voor meer informatie zie nationalevertelschool.nl

Mocht je vragen hebben of nog meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op!

Ga naar de bovenkant