Menu algemeen
Home
Vertellen
Agenda
Kennismakingsworkshop
Werken met Verhalen
Verteltraining
Symposium
Bedrijfsleven
Aanbevelingen
de Docenten
Nieuwsbrief
Contact
Blog
Top menu
Home | contact | colofon | links | blogs | nieuwsbrief
Minisymposium Karma en Reïncarnatie 23 april

Een beladen onderwerp. Voor de een is het lachwekkend, voor de ander onaanvaardbaar, en een derde vindt het vanzelfsprekend. Hugo Verbrugh, hoofddocent filosofie van de Erasmusuniversiteit schrijft in zijn essay ReÏncarnatie? dat de begrippen Karma en ReÏncarnatie weer terug mogen in het publieke debat. De Nationale Vertelschool neemt deze oproep serieus en heeft het initiatief genomen om een steen in de vijver te gooien zodat het stilstaande water weer in beroering komt.

Op een veelzijdige wijze gaan wij dit onderwerp verkennen. Naast een interview met Hugo Verbrugh komt ook de schrijver Bas Steman aan het woord. Hij heeft zo´n bizarre ervaring meegemaakt dat hij besloten heeft er een boek over te schrijven. Het boek is binnen twee maanden al aan de derde herdruk toe: Morgan, een liefde. Ook zal de afdeling neurologie van het MST niet ontbreken. Verder vertelt Gerrit Zunneberg hoe Reïncarnatie werkt. Tot slot gaan wij het veelzijdige en controversiële onderwerp nog verkennen met muziek en verhalen.


          Ervaar de Kracht van Vertellen

Sprekers
·     Bas Steman - schrijver van het boek Morgan een Liefde
·     Drs. Jan P Otter - Meta Odos; 3 bijna doodservaringen
·     Gery Groot Zwaaftink - verteller en troubadour
·     Hugo Verbrugh - docent filosofie Erasmus Universiteit
·     Jeroen van Vugt - neuroloog Medisch Spectrum Twente
·     Gerrit Zunneberg - onderzoeker van reïncarnatie
·     Maarten van Veen - singer songriter

·     Wim Wolbrink - dagvoorzitter
naar boven

          Ervaar de Kracht van Vertellen

Kerngegevens

·    datum: maandag 23 april 2018
·    tijd: 20:00-22:00 u (inloop vanaf 19:30 u / taptoe 22:30 u)
·    locatie: Debatcentrum Pakhuis-Oost / Balengebouw
·    Adres: Lonnekerspoorlaan 114. 7523 JM ENSCHEDE
·    Entree: € 10,-
·    Reserven: gewenst
·    Bestellen: - Klik hier om te bestellen
naar boven

          Ervaar de Kracht van Vertellen

Crowd Funding

Om de kosten van de organisatie, pr, het ontvangst en onkosten van de vele sprekers en de crowd fundingsactie gedekt te krijgen hebben wij in totaal € 2300,- nodig.


Vriend € 25,-
U ondersteunt dit minisymposium van alle kanten en wil vriend worden. Dat kan. Een eervol entreebewijs met een verrassing liggen op u te wachten bij de entree van het symposium.
De scepticus € 75,-
U krijgt naast het toegangskaartje voor het minisymposium ook het beroemde boek van Bas Steman Morgan een liefde. Dit boek is in februari 2018 uitgekomen en beleeft een maand later al de derde herdruk. Morgan, een liefde is een autobiografische roman over een verbijsterende ervaring. Een spannende zoektocht gedreven door een liefde die over de dood heen een weg probeert te vinden.
De geïnteresseerde € 150,-
U krijgt naast het toegangskaartje voor het minisymposium en het boek van Bas Steman Morgan een liefde ook het toegankelijke boekje van Gerrit Zunneberg Reïncarneren hoe gaat dat eigenlijk? En als of dat nog niet genoeg is leveren wij ook een heel bijzondere A1 afbeelding van het beroemde schilderij de Dood van Socrates van Jacques-Louis David erbij.
De enthousiasteling € 350,-
U krijgt naast het hele pakket van De geïnteresseerde, zie hierboven, ook de verteller / organisator van het symposium, op bezoek. Twee uren lang kunt u dan een enthousiasmerend persoonlijk gesprek over het thema Karma en Reïncarnatie verwachten. U kunt mensen hierbij uitnodigen.
De ambassadeur € 750,-
U krijgt alles van De enthousiasteling, zie hierboven. Echter het enthousiasmerend gesprek over Karma en Reïncarnatie vindt plaats in een restaurant onder het genot van een driegangen menu. U kunt een extra persoon meenemen aan tafel.


Aanmelden symposium of crowdfunding
Aanmelden kan snel en eenvoudig. U schrijft een mailtje naar de organisatie met daarop de keuze, het bedrag en uw naam. Per omgaande ontvangt u bericht met een btw-factuur. Na overmaking ontvangt u de betreffende cadeaus. Stuur e-mail naar:
info@nationalevertelschool.nl


Vragen? je kunt altijd even bellen of mailen naar de Nationale Vertelschool.
·    T: 074 - 24 22 696
·    E: info@nationalevertelschool.nl


naar boven

          Ervaar de Kracht van Vertellen


Initiatiefnemer van dit symposium is Wim Wolbrink
Wim Wolbrink vertelt al vele jaren verhalen in binnen- en buitenland op festivals, in theaters, bedrijven en bij mensen thuis. Leuke, spannende, meeslepende verhalen. Mythen, sagen, legenden, fabels en wonder tales.Wim: "Het zien van een verhaal
is het bewijs van het hebben
van een innerlijke wereld."


Zijn opleiding tot verhalenvertellen heeft Wim Wolbrink genoten aan het Emerson College in East Sussex, Engeland. Wim is naast verteller en docent ook menskundig adviseur. Verder organiseert hij festivals waarin het vertellen een prominente plek heeft.


naar boven

          Ervaar de Kracht van Vertellen

Aanmelding crowd funding
Stuur e-mail naar:
info@nationalevertelschool.nl


Vragen? je kunt altijd even bellen of mailen.
·    T: 074 - 24 22 696
·    E: info@nationalevertelschool.nlnaar boven

          Ervaar de Kracht van Vertellen

Rechtspersoon
De VOF Nationale Vertelschool is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 30.222.493.


naar boven          Ervaar de Kracht van Vertellen