Menu algemeen

·    Maurice Willems
·    Frans de Vette

Ailun Elzenga

Ailun Elzenga is een sprankelende verhalenvertelster die altijd de diepte van een verhaal naar boven haalt. Haar verhalen zijn puur en levendig, ondersteund door haar sprekende bewegingen. Voor Ailun is vertellen een manier om het leven te doorgronden, te eren en te vieren.

Ailun: "In het vertellen komen mensen
meer tevoorschijn
in hun kracht."

Naast dat ze als verhalenverteller optreedt en haar eigen vertelbedrijf Verteltheater Lichtval is begonnen is ze werkzaam als verteldocent. Ailun heeft jarenlange ervaring als docent voor zowel kinderen als volwassenen.

Marita Coppes

Marita is een verhalenverteller die schildert, schrijft en middels the Storytelling Cirkel ontmoetingen organiseert. Marita: 'Voor mij zijn verhalen momenten waarin 'ont-moet' kan worden, want hoe verschillend we ook zijn, in een verhaal kunnen we onszelf herkennen en gekend zijn.'

Marita heeft jarenlange ervaring als coach en het begeleiden van groepen, waarin 'het vinden van je eigen verhaal' een belangrijke rode draad vormde.

Marita: "Ik voel me vereerd
dat ik verder mag bouwen
aan de Nationale Vertelschool."

Frans de Vette